„Zâna Păpușilor” de Josef Bayer

'.$title.'

Dragii noștri, 

În această lună, Opera ieșeană v-a pregătit o premieră desprinsă din lumea miracolului și a magiei.

 Duminică, 24 octombrie, începând cu ora 11:00, sunteți invitați la spectacolul de balet pentru copii Zâna Păpușilor de Josef Bayer

Zâna Păpușilor a fost un spectacol în mare vogă la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX, când gustul pentru reverie și fantastic se împletea cu admirația de care se bucurau balerinele-vedetă ale epocii. 

Baletul Operei Naționale Române din Iași, alături de studenți ai Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași și elevi ai Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” Iași vă vor conduce într-o poveste feerică, unde se întâmplă lucruri minunate. Regia și adaptarea coregrafiei poartă semnătura Cristinei Todi. Vă așteptăm cu drag!

❗️ Copiii cu vârsta sub 12 ani pot participa la evenimentele din cadrul instituțiilor de spectacole și concerte, conform Hotărârii de Guvern din data de 23 septembrie 2021, fără obligația prezentării rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatului negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Conform prevederilor în vigoare, pot participa la spectacole doar persoanele care prezintă certificatul verde în baza vaccinării sau a trecerii prin boală. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe întreaga durată a evenimentului.

❗ Desfășurea spectacolelor poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.