Ultimele spectacole transmise online

Dragii noștri spectatori,
Vă mulțumim că ne-ați urmărit și ne-ați susținut, atât din țară cât și din străinătate, într-un număr impresionant de mare în acest demers online, prin intermediul căruia ne-am putut apropia de dumneavoastră în această perioadă dificilă pentru noi toți.

Vom încheia seria transmisiilor online cu două dintre cele mai de succes producții ale ultimilor ani, care s-au bucurat de un real succes în spațiul virtual, fiind vizionate de un număr de peste 20 000 de spectatori.

Cu multă bucurie și emoție, purtând un dor imens față de spectatori și față de întregul act artistic, vă anunțăm că Opera Națională Română din Iași își va relua spectacolele în aer liber, cu respectarea condițiilor impuse de prevenirea răspândirii epidemiei actuale.

Astăzi, 26 iunie, de la ora 18:30, redifuzăm transmisiunea online a spectacolului Lucia di Lammermoor, de Gaetano Donizetti, care poartă marca inconfundabilă a regizorului Andrei Şerban, conducerea muzicală fiind asigurată de maestrul dirijor Vlad Iftinca – Metropolitan Opera New York.

Duminică, 28 iunie, de la ora 18:30, vă invităm să urmăriți din nou spectaculoasa reprezentație a operei Indiile galante, de Jean Philippe Rameau, în regia maestrului Andrei Șerban, sub conducerea muzicală a maestrului dirijor Gabriel Bebeșelea.

Streamingurile sunt oferite gratuit, cu subtitrare în limba română și rămân disponibile online timp de 48 de ore pe pagina oficială www.operaiasi.ro.

Vă dorim vizionare plăcută!

Să ne revedem cu toții sănătoși la marea deschidere a sezonului estival!