Event Category: Opera

Die Fledermaus (Liliacul) de Johann Strauss (fiul)

Opera din Iași deschide porțile noului an cu două reprezentații ale spumoasei operete Liliacul de Johann Strauss (fiul).

Joi, 5 ianuarie, de la ora 18:30, sunteți invitați într-un periplu plin de farse și umor. Alături de personajele deghizate, veți ajunge de la somptuosul bal mascat al Prințului Orlovski la “vesela pușcărie”, pentru a descoperi șiretlicurile doctorului Falke.
Invitatul special al celor două seri este actorul Pavel Bartoș, care va interpreta rolul Frosch, hazliul paznic al închisorii.

Biletele de intrare la spectacolul amintit vor putea fi achiziționate începând de mâine, 13 decembrie, ora 12:00, de pe operaiasi.ro și de la Agenția noastră, situată în foaier.

Vă așteptăm cu entuziasm!

SPĂRGĂTORUL DE NUCI – P. I. Ceaikovski

Dragii noștri,

 

Sperăm că v-ați găsit ghetuțele pline de dulciuri și daruri alese.

Noi v-am pregătit un cadou aparte, suplimentând programul lunii decembrie cu încă o reprezentație a spectacolului Spărgătorul de nuci de Piotr Ilici Ceaikovski.

Baletul Operei ieșene vă invită duminică, 11 decembrie, de la ora 11:00, în casa domnului Silberhaus, unde domnește atmosfera festivă de Crăciun.

Pregătiți-vă pentru o călătorie magică alături de Clara și Prințul-Spărgător spre Tărâmul Fermecat din Împărăția Dulciurilor.

Biletele de intrare la cel mai popular balet al genialului Ceaikovski vor putea fi achiziționate începând de miercuri, 7 decembrie, ora 12:00, de pe operaiasi.ro și de la Agenția noastră, situată în foaier.

Vă așteptăm cu entuziasm!

RECITAL 1 DECEMBRIE

Dragii noștri,
 În acord cu manifestările prilejuite de Ziua Națională a României, Opera din Iași a programt pe 1 Decembrie un recital excepțional, pe care artiștii îl vor susține începând cu ora 18:30, în Sala „Unirii” (Cinema Victoria).
Soliștii Operei ieșene vor interpreta arii și duete din creații românești celebre, acompaniați de maestrul corepetitor Adina Alupei (pian) și de artiștii instrumentiști Radu Cotoman (vioară), Gabriel Stupcanu (vioară), Adriana Stoica (violă), Emerich Ghercă (violoncel) și Adrian Fântână (contrabas).
La recital va participa și Corul de copii al Operei din Iași, condus de Raluca Zaharia și acompaniat la pian de Mădălina Pancu.
Vă așteptăm cu bucurie!

LA BOHEME – Giacomo Puccini

Stimați spectatori,

Povestea emoționantă de iubire din opera La Bohème de Giacomo Puccini va putea fi revăzută pe 8 decembrie, începând cu ora 18:30. Regia spectacolului este semnată de Niky Wolcz (SUA), decorul este realizat de Helmut Stürmer (Germania), iar costumele sunt create de Lia Manțoc.

Interpretează soliștii, orchestra, corul, corul de copii și baletul Operei Naționale Române Iași.

Dirijor cor: Manuel Giugula

Dirijor cor copii: Raluca Zaharia

Coordonator coregrafic: Cristina Todi