Spectacolele lunii martie

'.$title.'

În debutul acestei primăveri menținem stagiunea noastră de 10 cu zece spectacole pline de parfum și culoare.

Pe 8 martie invităm doamnele și domnișoarele să descopere istoria unei povești de dragoste într-un periplu muzical în lumea pasională a tangoului.

Fascinanta cantată a lui Carl Orff, Carmina Burana, revine pe scenă noastră în data de 10 martie.

Musicalul Sunetul muzicii de Richard Rodgers poate fi urmărit pe 12 martie de toți iubitorii genului.

Celebra lucrare verdiană Un ballo in maschera poate fi revăzută pe 14 martie într-o nouă reprezentație a unui spectacol captivant.

Continuăm celebrarea Centenarului Giacomo Puccini cu o reprezentație de excepție a operei Tosca, la care vă invităm pe 19 martie.

Iubitorii baletului se vor bucura luna viitoare de două reprezentații ale spectacolului Lacul lebedelor, care vor avea loc în zilele de 27 și 28 martie.

Una dintre capodoperele epocii romantice franceze, Les pêcheurs de perles de Georges Bizet, poate fi redescoperită sâmbătă, 30 martie.

În ultima zi a lunii martie, copii cu vârsta între 3 și 7 ani sunt așteptați la un matineu educativ. Împreună cu artiștii de la TEATRUL MUZICAL AMBASADORII vom prezenta pe 31 martie două reprezentații ale musicalului pentru copii Cutiuța muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate.

Biletele pentru spectacolele lunii martie pot fi achiziționate începând de miercuri, 14 februarie, ora 12:00, de pe operaiasi.ro și de la Agenția Operei.

Vă așteptăm cu multă bucurie!