Spectacolele lunii mai

'.$title.'

Luna mai debutează cu lucrarea vocal-simfonică Messa da Requiem de Giuseppe Verdi. Vă invităm în Joia Mare să redescoperiți monumentala creație verdiană a cărei premieră mondială a avut loc în urmă cu 150 de ani.

Pe 10 mai ne întâlnim cu publicul din Suceava la SymphOpera Fest, unde vom prezenta spectacolul extraordinar Tosca de Giacomo Puccini.

Continuăm seria concertelor camerale la Palatul Culturii cu un alt eveniment artistic inedit la care vă așteptăm pe 14 mai, de la ora 20:00.

Spectacolul de balet pentru copii Zâna păpușilor de Josef Bayer revine pe scena noastră duminică, 19 mai, începând cu ora 12:00.

Pe 21 mai, de la ora 18:30, vă invităm la o nouă reprezentație a spectacolului La bohème, dedicată Centenarului Giacomo Puccini.

Opera bufă Don Pasquale de Gaetano Donizetti poate fi revăzută duminică, 26 mai, începând cu ora 18:30.

Încheiem programul artistic al lunii mai cu un spectacol-eveniment, care va avea loc la Palatul Culturii. Pe 30 mai sunteți invitații noștri speciali la Balul Palatului.

Biletele de intrare la spectacolele lunii viitoare pot fi achiziționate începând de miercuri, 17 aprilie, ora 12:00, de pe operaiasi.ro și de la Agenția Operei.

Vă așteptăm cu bucurie!