Spectacolele lunii ianuarie 2024

'.$title.'

Primele reprezentații ale anului viitor au fost stabilite!

Ridicăm cortina anului 2024 cu o reprezentație de excepție a operei La bohème, spectacol extraordinar ce deschide seria de evenimente dedicate Centenarului Giacomo Puccini.

Spectacolul regizat de Nicky Wolcz va avea o distribuție de anvergură internațională, care va pune Iașul pe harta europeană a marilor orașe lirice.

Opereta Văduva veselă 2.0 de Franz Lehár, care poartă semnătura inconfundabilă a maestrului Andrei Șerban, revine pe scena lirică ieșeană în dublă reprezentație, pe 13 și 14 ianuarie.

Pe 15 ianuarie marcăm Ziua Culturii Naționale printr-un concert unic, cu un program exclusiv din repertoriul românesc, susținut de artiștii nostri în Sala Mare.

Miercuri, 17 ianuarie, vă invităm la cea mai cunoscută operă a geniului din Salzburg, Le nozze di Figaro, spectacol regizat de Dimitrie Tăbăcaru.

Baletul de poveste Spărgătorul de nuci de Piotr Ilici Ceaikovski în regia și coregrafia artistei emerite Ileana Iliescu, va putea fi urmărit în dublă reprezentație pe 27 și 28 ianuarie.

Seducătorul Don Giovanni ne va fermeca pe 31 ianuarie, într-un spectacol inovator, semnat de Beatrice Rancea, transpus în spațiul modern, dar cu prețuire față de valoarea universală a capodoperei lui Mozart.

Biletele de intrare la reprezentațiile lunii ianuarie pot fi achiziționate începând de miercuri, 13 decembrie, ora 12:00, de pe operaiasi.ro și de la Agenția noastră, situată în foaier.

Vă așteptăm cu nemăsurată bucurie!