Spectacolele lunii Februarie

'.$title.'

Stimați spectatori,

Programul spectacolelor lunii februarie a fost definitivat.
Prima reprezentaţie a lunii, baletul „Spărgătorul de nuci”, de Piotr Ilici Ceaikovski, este programată, după cum v-am anunţat, pe 4 februarie.
Iubitorii operei vor avea apoi prilejul de a urmări două creaţii extrem de apreciate. Pe 8 februarie se va juca „La Traviata”, de Giuseppe Verdi, în regia managerului Operei Naţionale Române Iași, Beatrice Rancea, iar pe 13 februarie va fi pusă în scenă opera „Carmen”, de Georges Bizet, cu semnătura regizorală a lui Karel Drgáč.
Pe 14 februarie, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”, va avea loc un recital special, „Duete de dragoste din opere, operete și musical-uri celebre”.
Finalul de lună prilejuiește revederea altor două spectacole de operă foarte solicitate de public. „Elixirul dragostei”, de Gaetano Donizetti, se va juca pe 23 februarie, iar pe 27 februarie este programată grandioasa reprezentaţie „Aida”, de Giuseppe Verdi.

Toate spectacolele lunii februarie vor începe la ora 18:30 și, cu excepţia recitalului de pe 14 februarie, vor avea loc în Sala Mare.

Biletele de intrare la reprezentațiile lunii februarie vor putea fi achiziționate începând de miercuri, 29 ianuarie, ora 12.00, de la Agenția de bilete, situată în foaierul Operei, și de pe site-ul www.opeeraiasi.ro.

Vă așteptăm cu drag!