Spectacolele lunii Decembrie

'.$title.'

Dragii noștri,

Sperăm că așteptarea a meritat! Luna decembrie își revarsă abundența și pe scena lirică ieșeană.

Deschidem programul de spectacole al lunii următoare cu opera bufă Il barbiere di Siviglia de Gioachino Rossini. Joi, 7 decembrie, veți fi fascinați de șarmantul bărbier Figaro.

Pe 19 decembrie vă invităm să îmbrăcați ținutele de bal și să luați parte la misterioasa petrecere organizată la Curtea regelui Gustavo al III-a al Suediei. Spectacolul Un ballo in maschera recreează atmosfera feerică a sclipirilor sezonului alb.

Magia Crăciunului ne învăluie în farmec și anul acesta. Vocile artiștilor vor răspândi bucuria Nașterii Domnului prin reprezentațiile celui mai îndrăgit concert de colinde din 21, 22 și 23 decembrie.

Încheiem anul 2023 cu două reprezentații ale spumoasei operete Liliacul de Johann Strauss (fiul). Pe 29 și 30 decembrie vă invităm într-un periplu plin de farse și umor, ca să fiți veseli tot anul următor.

Biletele de intrare la spectacolele lunii decembrie pot fi achiziționate începând de vineri, 17 noiembrie, ora 10:00, de pe operaiasi.ro și de la Agenția Operei situată în foaier.

Vă așteptăm cu voioșie!