Spectacolele lunii Aprilie 2023

'.$title.'

Dragi spectatori,

Începem luna aprilie cu trei reprezentații ale uneia dintre cele mai grandioase montări ieșene, opera Aida de Giuseppe Verdi. Pe 7, 8 și 9 aprilie sunteți invitați să vă alăturați artiștilor noștri la Marșul triumfal, unul dintre cele mai importante momente muzicale din istoria operei.

Programul lunii viitoare continuă cu o altă creație verdiană, lucrarea vocal-simfonică Messa da Requiem. Pe 13 aprilie, în Joia Mare, vă așteptăm în Sala Unirii (Cinema Victoria) la un eveniment artistic cu o puternică încărcătură spirituală.

După vacanța de Paște ne reîntâlnim în Sala Mare, unde vă invităm să redescoperiți o perlă a repertoriului liric francez, Les pêcheurs de perles de Georges Bizet. Un spectacol surprinzător, unde dorința și sacrificiul sunt infuzate de ritmul, melodia și instrumentația partiturii muzicale.

Pe 21 aprilie, vă asteptăm să fiți părtașii aventurilor lui Don Quijote. Legendarul personaj va porni într-o fabuloasă călătorie, alături de baletul Operei ieșene, în căutarea misterioasei Dulcineea.

Programul artistic al lunii viitoare se încheie cu un eveniment dedicat iubitorilor dansului. Pe 29 aprilie, celebrăm Ziua Mondială a Dansului cu o gală de balet, care va avea loc în Sala “Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași.

Biletele pentru spectacolele lunii următoare pot fi achizionate începând de luni, 13 martie 2023, ora 12:00, de pe site-ul operaiasi.ro și de la Agenția Operei, situată in foaier.

Vă așteptăm cu bucurie!