Spectacole luna octombrie

'.$title.'

Stimați spectatori,

Luna octombrie aduce pe scena teatrului liric ieșean spectacole aflate în topul preferințelor dumneavoastră.

O nouă reprezentație a spectacolului Lucia di Lammermoor de Gaetano Donizetti, în regia maestrului Andrei Șerban, va avea loc în prima zi a lunii viitoare.

Pe 5 și 6 octombrie veți fi seduși de provocatoarea Carmen, protagonista din nemuritoarea operă a lui Georges Bizet.

Legendarele personaje din baletul Don Quijote vă vor încânta pe 8 octombrie, într-un spectacol unde ritmicitatea și farmecul muzicii lui Minkus fuzionează cu delicatețea și candoarea balerinilor.

Pe 11 octombrie am răspuns afirmativ invitației de a participa la Sibiu Opera Festival cu spectacolul Don Pasquale de Gaetano Donizetti.

De Ziua Mondială a Operei punem în scenă două lucrări din repertoriul autohton. Astfel, pe 25 octombrie sunteți invitați la premiera absolută a operei Făclia de Paști de Alexandru Zirra și la premiera operei O noapte furtunoasă de Paul Constantinescu.

Spectacolul Il Trovatore de Giuseppe Verdi, care a avut premiera stagiunea trecută, poate fi urmărit în dublă reprezentație la finalul lunii octombrie, în zilele de 28 și 29.

Biletele de intrare la reprezentațiile lunii următoare pot fi achiziționate începând de luni, 18 septembrie, ora 10:00, de pe operaiasi.ro și de la Agenția noastră.

Vă așteptăm cu drag!