Programul lunii februarie

'.$title.'

Stimați spectatori,

 

Ştim că vreţi să vă faceţi programul pentru luna viitoare în funcţie de surprizele pe care vi le pregătim, aşa că vă anunţăm din timp spectacolele pe care le puteţi urmări în luna februarie la Opera Naţională Română Iaşi.

Luna începe cu o capodoperă a muzicii vocal-simfonice a secolului XX, „Carmina Burana”, de Carl Orff, care se va juca pe 9 februarie.
„Don Giovanni”, opera geniului austriac Wolfgang Amadeus Mozart, în regia managerului instituției Beatrice Rancea, va fi putea fi urmărită pe 10 februarie.
Peste două zile, iubitorii baletului se vor putea delecta cu o reprezentaţie specială, „Spărgătorul de nuci”, de Piotr Ilici Ceaikovski, regizată de artista emerită Ileana Iliescu.
Nu i-am neglijat nici pe cei care apreciază opereta, „Liliacul”, de Johan Strauss-fiul, fiind pusă în scenă în următoarea zi.

Finalul lunii va fi la fel de intens.
Pe 23 februarie va putea fi urmărită opera „Elixirul dragostei”, de Gaetano Donizetti, iar a doua zi capul de afiş va fi ţinut de baletul „Lacul lebedelor”, de Piotr Ilici Ceaikovski.
Ultimul spectacol al lunii februarie se va juca pe data de 27. Una dintre bijuteriile lui Giacomo Puccini, „Boema”, va încheia programul pe care vi l-am pregătit pentru perioada următoare.

Biletele de intrare la spectacolele lunii februarie vor putea fi achiziționate începând de luni, 21 ianuarie, ora 12:00, de la Agenția de bilete, situată în foaierul Operei, și de pe site-ul www.operaiasi.ro.

Vă așteptăm cu drag!