Programul lunii decembrie

'.$title.'

Dragi spectatori,

 

Știm ca Moș Crăciun are sacul plin de cadouri pentru voi, frumoșii noștri prieteni, care ați fost buni tot anul.

Vrem să îl sprijinim și să oferim și noi un cadou de suflet celor care ne sunt alături: un program special în luna decembrie.

Vom începe  cu un spectacol-eveniment, premiera operei „Ecaterina Teodoroiu”, de Emil Lerescu, în programul dedicat aniversării Centenarului României. Reprezentațiile de pe 7 și 8 decembrie cinstesc memoria celei pe care Generalul Berthelot a considerat-o Ioana d’Arc a României, în lupta pentru unitatea națională și întregirea neamului.

Vom continua cu apreciata lucrare vocal-simfonică „Carmina Burana”, de Carl Orff, la care sunteți invitați pe 12 decembrie.

Colectivul Operei ieșene va aduce atmosfera magică a Crăciunului prin cele mai frumoase colinde, în patru concerte: unul, pe 22 decembrie, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare și alte trei, pe 23 și 24 decembrie, în Sala Mare.

Iubitorii baletului sunt invitați pe 28 decembrie pentru a urmări „Spărgătorul de nuci”, de Piotr Ilici Ceaikovski.

Ca de obicei, vom încheia anul cu savuroasa operetă „Liliacul”, de Johan Strauss-fiul, care se va juca pe 29 și 30 decembrie.

Biletele pentru spectacolele lunii decembrie vor fi puse în vânzare începând de luni, 26 noiembrie, ora 12.00, la Agenția de bilete situată în foaier și pe site-ul www.operaiasi.ro.

 

Vă așteptăm cu drag!