Modificare program luna Decembrie

Marea pierdere generată de trecerea în neființă a Majestății Sale Regele Mihai I al României, a dus la modificarea programului Operei Naționale Române Iași.

Duminică, 10 decembrie, de la ora 18:30, în locul spectacolului „Văduva veselă” va fi pusă în scenă reprezentația „Cavalleria Rusticana – Pagliacci”.

Accesul la reprezentația de duminică se poate face și pe baza biletelor de intrare cumpărate pentru spectacolul „Văduva veselă” din programul inițial.

Persoanele care au achiziționat bilete de intrare la „Văduva veselă”  și nu doresc să asiste la noul spectacol programat pe 10 decembrie „Cavalleria Rusticana – Pagliacci”, pot obține rambursarea contravalorii biletelor în perioada 7 – 10 decembrie.

Spectacolul „Valsuri celebre în interpretări coregrafice” va fi anulat întrucât vineri, 15 decembrie este zi de doliu național.

Persoanele care au achiziționat bilete de intrare la spectacolul „Valsuri celebre în interpretări coregrafice” vor obține rambursarea contravalorii biletelor în perioada 7 – 15 decembrie.

Persoanelor care și-au achiziționat bilete de la Agenția Operei li se vor returna banii la agenția situată în foaier, telefon 0332 888 448.
Persoanele care și-au achiziționat biletele on-line sunt rugate să trimită o cerere pe adresa office@bilet.ro.