Indiile galante la Bucharest Opera Festival

'.$title.'

✨ Opera Națională Română Iași participă la prima ediție a Bucharest Opera Festival cu spectacolul Les indes galantes de Jean-Philippe Rameau, în regia lui Andrei Serban. ✨

📍Evenimentul va avea loc vineri, 1 iulie, ora 19:00, pe scena Operei Naționale București.

Bilete pe http://tickets.operanb.ro/ și de la Casa de Bilete a Operei Naționale București.

Bucharest Opera Festival se va desfășura în perioada 24 iunie – 2 iulie pe scena Operei Naționale București.

Festivalul are potenţialul de a deveni un eveniment anual şi va oferi publicului bucureştean ocazia de a cunoaşte performanţele în domeniu ale tuturor instituţiilor naţionale de profil aflate în subordinea Ministerului Culturii, cărora li se alătură ca invitaţi, de această dată, Opera Română Craiova şi Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” din Chişinău.

Opera ieșeană va prezenta unul dintre cele mai apreciate spectacole din repertoriu, „Indiile galante” de Jean-Philippe Rameau, în regia lui Andrei Șerban. Având premiera națională la Iași, în 2012, titlul a mai fost montat de Andrei Șerban și la Opera Garnier din Paris, în 2003.

„Suntem onorați de faptul că am fost invitați să participăm la amplul eveniment artistic-cultural Bucharest Opera Festival. Sunt extrem de încrezător că artiștii noștri vor lăsa o impresie excelentă și publicul va aprecia din plin „Indiile galante”, pe care doar teatrul liric ieșean îl are în repertoriu în România. Este un spectacol plin de culoare și frumos, care poartă amprenta inconfundabilă a maestrului Andrei Șerban”, a declarat managerul interimar al Operei Naționale Române din Iași, Andrei Fermeșanu.