Programul lunii septembrie

Stimați spectatori,

Ca urmare a solicitărilor insistente de a suplimenta programul lunii septembrie, Opera Națională Română Iași a decis să programeze o nouă reprezentație săptămâna viitoare.
Astfel, vineri, 27 septembrie, în Sala Mare, cu începere de la ora 18:30, se va juca opera bufă în trei acte „Bărbierul din Sevilla”, de Gioachino Rossini. Biletele de intrare la spectacolul în care îndrăgitul bariton Jean Kristof Bouton va interpreta rolul principal vor fi puse în vânzare marți, 17 septembrie, pe site-ul www.operaiasi.ro și la Agenția Operei, situată în foaier, începând cu ora 12.00.

Vă reamintim că în această lună veți mai putea urmări spectacolele: „Magia serii în sunet și lumină”, care va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:00, pe Esplanada Operei, baletul „Cenuşăreasa”, de Serghei Prokofiev, reprezentaţie programată pe 28 septembrie, în Sala Mare, cu începere de la ora 18:30 şi opera „Evgheni Oneghin”, de Piotr Ilici Ceaikovski, care se va juca pe 29 septembrie, tot în Sala Mare, de la ora 18:30.
Vă așteptăm cu drag!