Deschidem stagiunea estivală

Dragii noștri spectatori,
Vă invităm să deschidem împreună stagiunea de vară a Operei Naționale Române din Iași, cu spectacole în aer liber, în cele mai frumoase locații din Iași, respectând toate normele impuse în această perioadă.
Bucuria revederii live a artiștilor Operei Naționale Române din Iași cu publicul va fi una deosebită, după o distanțare ce ne-a ținut departe de scena clasică, o perioadă îndelungată.
Fascinația și bucuria spectacolelor live este incomparabilă și avem ocazia să o simțim din plin pe parcursul întregii veri, în cadrul sezonului estival susținut de artiștii ieșeni.
Primele evenimente în aer liber promit surprize și acorduri speciale, reunind pe aceeași scenă cele mai bune voci ale Operei Naționale Române din Iași, în trei seri cu totul speciale:
Vineri, 17 iulie de la ora 20:300, în curtea Teatrului Național, vă așteptăm la Gala de Operă și Balet, un spectacol cu adevărat special, cu muzică, dans și lumini, cu momente ample ce vor reuni soliști și balerini ai Operei ieșene.
Sâmbătă, 18 iulie, ora 20:30, în Grădina Botanică, vă invităm la o seară tematică Recital de operă- Seară italiană, unde îndrăgiții soliști ai Operei Naționale Române din Iași vor susține un repertoriu de arii și canțonete cu specific italian.
Duminică, 19 iulie, de la ora 20:30, în Grădina Botanică, vă oferim o a doua seară de Gală de Operă și Balet, eveniment extraordinar, unde generoasa scenă ne va dărui din nou farmecul muzicii și al dansului.
Biletele tuturor evenimentelor pot fi achiziționate online pe www.operaiasi.ro, începând cu ziua de mâine, 11 iulie, ora 10:00.
Vă așteptăm cu bucurie!