Anunț ramburs bilete la spectcolele anulate din luna martie

Dragii noștri spectatori,
Suntem onorați să constatăm că spectacolele Operei ieșene transmise online sunt urmărite de către dumneavoastră într-un număr atât de mare.
Cu privire la reprezentațiile anulate în luna martie, vă aducem la cunoștință următoarele aspecte:
– contravaloarea biletelor achiziționate online pentru spectacolele lunii martie a fost restituită în conturile din care s-au efectuat plățile;
– plata aferentă biletelor achiziționate pentru spectacolul Boema, de Giacomo Puccini se va realiza începând cu ziua de azi;
– spectatorii care au achiziționat bilete prin Agenția Operei la spectacolele anulate în luna martie, sunt rugați să trimită o cerere de restituire la adresa de email office@operaiasi.ro, la care vor atașa o copie a tichetelor cumpărate și un cont bancar în care sumele aferente să poată fi înapoiate.
Reamintim faptul că potrivit normelor impuse contextului actual, Agenția Operei este închisă.
Pentru orice inconvenient ce ar putea să apară, vă solicităm să ne scrieți pe aceeași adresă de email office@operaiasi.ro.
Vă mulțumim pentru îngăduința pe care ne-ați oferit-o până în acest moment și vă invităm să vă bucurați în continuare de spectacolele noastre următoare: Lacul lebedelor de Piotr Ilici Ceaikovski transmis online miercuri, 1 aprilie, ora 18:30 și Tosca de Giacomo Puccini, care va fi difuzată online, cu subtitrare, în ziua de sâmbătă, 4 aprilie, ora 18:30.