Wiener Blut (Sânge vienez)

Stimați spectatori,
Vă invităm la spumoasa operetă Wiener Blut (Sânge vienez) de Johann Strauss (fiul) în regia lui Alexandru Nagyduminică, 20 februarie 2022, de la ora 18:30. Coregrafia spectacolului este semnată de Cristina Todi, decorururile sunt realizate de Cătălin Târziu, iar costumele sunt create de Maria Eșanu.
Interpretează soliștii, corul, baletul și orchestra Operei din Iași, sub bagheta dirijorală a maestrului Bogdan Chiroșcă.

Dirijor cor – Manuel Giugula

 

🔰Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;
❗Desfășurea spectacolelor poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 20 februarie 20:30.

Distributie

Contele Zedlau – Tiberius Simu (invitat)

Contessa Zedlau – Cristina Simionescu-Fântână

Josef – Ovidiu Manolache

Franzi – Angelica Solomon

Pepi – Diana Elena Vornicu (invitată)

Primul ministru – Ștefan Linu

Lisi – Alice Maftei

Lori – Sorana Nastasiu