UN BALLO IN MASCHERA

Stimați spectatori,

Finalul lunii iunie aduce pe scena Operei din Iași o nouă producție, mult așteptata operă Un Ballo in maschera de Giuseppe Verdi. Regia spectacolului este semnată de Cristi Avram, iar scenografia este realizată de Viorica Petrovici. Echipa de creatori este întregită de Cristina Todi (coregrafie), Maria Eșanu(asistent scenografie), Andreea Radu (asistent scenografie), Andrei Botnaru (video design) și Adrian Buliga (light design).

A doua reprezentație a spectacolului Un Ballo in maschera va avea loc în Sala Mare, duminică26 iunie, de la ora 18:30.

Ceea ce e e fascinant la Giuseppe Verdi, și cu atât mai mult la Un Ballo in maschera, este felul în care credințele personajelor sunt spulberate de amăgirile soartei. Sub masca opacă a convingerilor se găsesc, totuși, cele mai tenebroase neîncrederi. O poveste platonică de iubire îndreaptă antieroii acestei opere spre un deznodământ fatidic. Avalanșa lăuntrică spulberă tot. Spiritul uneori ludic al muzicii se insinuează în frazele muzicale apăsătoare, realizându-se astfel un nesfârșit duet de lumini și umbre, ne mărturisește regizorul Cristi Avram.

Interpretează soliștii invitați alături de soliștii, corul, baletul și orchestra Operei ieșene, sub bagheta invitatului special, dirijorul Andrea Albertin.

Spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 12 ani.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 26 iunie 20:30.

Distributie

Gustavo - Florin Guzgă 

Renato - Șerban Vasile (invitat)

Amelia - Diana Bucur

Ulrica - Andrada Roșu (invitată)

Oscar - Cristina Grigoraș

Silvano – Cezar Octavian Ionescu

Samuel – Ștefan Linu

Tom – Daniel Mateianu

Giudice / Servitorul Ameliei – Ovidiu Manolache