TOSCA | Spectacol aniversar | 65 de ani de la înființarea Operei ieșene

Stimați spectatori,

Pe 3 noiembrie 1956, pe scena Operei din Iași s-a jucat primul spectacol din istoria instituției, Tosca de Giacomo Puccini.
În semn de recunoștință pentru marile personalități care au pus bazele teatrului liric ieșean în urmă cu exact 65 de ani, continuăm tradiția cu o nouă reprezentație a celebrei creații pucciniene.

Distribuția spectacolului o are în centru pe soprana Cellia Costea, solistă a Greek National Opera, alături de invitații speciali tenorul Alin Stoica și baritonul Lucian Petrean.
Interpretează soliștii, orchestra, corul și corul de copii al Operei ieșene, sub bagheta dirijorală a maestrului David Crescenzi.

Biletele de intrare la spectacolul aniversar vor putea fi achiziționate începând de miercuri, 27 octombrie 2021, ora 14:00, de pe operaiasi.ro și de la Agenția de bilete, situată în foaierul Operei.

❗Conform prevederilor în vigoare, pot participa la spectacole doar persoanele care prezintă certificatul verde în baza vaccinării sau a trecerii prin boală. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe întreaga durată a evenimentului.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 3 noiembrie 20:30.