SPĂRGĂTORUL DE NUCI

Stimați spectatori,
În luna ianuarie veți putea urmări îndrăgitul balet Spărgătorul de Nuci de Piotr Ilici Ceaikovski, în regia și coregrafia artistei emerite Ileana Iliescu.
Joi, 20 ianuarie,
începând cu ora 18:30, vă invităm alături de baletul, corul de copii și orchestra Operei ieșene să pășim împreună în lumea magică a poveștilor ce prind viață pe scenă.
La pupitrul dirijoral va fi maestrul Bogdan Chiroșcă.
Coordonator coregrafic: Cristina Todi.
Dirijor cor copii: Raluca Zaharia.
🔰Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;
❗Desfășurea spectacolelor poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 20 ianuarie 20:30.

Distributie

Spărgătorul de nuci – Vlad Mărculescu

Clara – Georgiana Dimitrescu (debut)

Unchiul Drosselmayer – Bogdan Tuluc

Prințesa fondantelor – Viviana Olaru

Prințul fondantelor – Cristian Preda (debut)

Regele motanilor – Miguel Costa

Fritz – Juan Cruz Luque