SPĂRGĂTORUL DE NUCI

Primul matineu din acest an va fi îndrăgitul balet Spărgătorul de Nuci de Piotr Ilici Ceaikovski, în regia și coregrafia artistei emerite Ileana Iliescu.

Joi, 20 ianuarie, începând cu ora 11:00, vă invităm alături de baletul Operei ieșene să pășim împreună în lumea magică a poveștilor ce prind viață pe scenă.
Coordonator coregrafic: Cristina Todi.
❗️ Copiii cu vârsta sub 12 ani pot participa la evenimentele din cadrul instituțiilor de spectacole și concerte, conform Hotărârii de Guvern din data de 23 septembrie 2021, fără obligația prezentării rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatului negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.
🔰Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;
❗Desfășurea spectacolelor poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 20 ianuarie 13:00.

Distributie

Spărgătorul de nuci – Ștefan Popa (debut) 

Clara – Saki Kagawa (debut)

Unchiul Drosselmayer – Cătălin Ailiesei 

Prințesa fondantelor – Anca Andronache (debut) 

Prințul fondantelor – Vlad Mărculescu 

Regele motanilor – Miguel Costa

Fritz – Juan Cruz Luque