Recital Puccini

Dragii noștri,

Avem bucuria de a vă invita la un recital cu repertoriu exclusiv din creația lui Puccini. Evenimentul va avea loc în Sala Mare, sâmbătă, 12 februarie, începând cu ora 18:30.

Vor interpreta soliștii Operei din Iași acompaniați la pian de Adina Alupei.

Vă așteptăm cu drag!

🔰Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;
❗Desfășurea spectacolelor poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 12 februarie 20:30.

Distributie

Soprana Manuela Barna-Ipate

Soprana Cristina Simionescu-Fântână

Soprana Simona Titieanu

Soprana Irina Scafaru

Soprana Nicoleta Maier

Soprana Diana Bucur

Soprana Mihaela Grăjdeanu

Tenorul Adrian Ionescu

Tenorul Florin Guzgă

Tenorul Cosmin Marcovici

Baritonul Alexandru Constantin

Basul Ivan Dikusar