Oratoriul – Chemări spre mântuire (Pelerini la Sfânta Parascheva)

Stimați spectatori,

Din motive sanitare, Oratoriul “Chemări spre mântuire” (Pelerini la Sfânta Parascheva) de Viorel Munteanu, care urma să aibă loc miercuri, 12 octombrie, se va reprograma duminică, 31 octombrie, de la ora 18:30. Biletele de intrare achiziționate sunt valabile pentru data de 31 octombrie. Persoanele care doresc rambursarea contravalorii tichetelor sunt rugate să trimită o solicitare în acest sens la adresele office@operaiasi.ro (pentru biletele achiziționate de la Agenție) sau office@bilet.ro (pentru biletele achiziționate online). În solicitarea scrisă vă rugam să precizați numele complet, un cont IBAN valabil și să atașați o copie a biletelor sau numărul comenzii.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 Sub bagheta dirijorului exponent al școlii de dirijat ieșene, maestrul Bogdan Chiroșcă, vom fi conduși în lumea spirituală a căutării de sine, călăuze avându-i pe soliștii Ana Maria Donose (soprană), Alice Maftei (soprană), Mihaela Blându (mezzosoprana), Petru Pavel (tenor), Daniel Mateianu (bas), Corul Operei Naționale Române Iași (dirijor Manuel Giugula), Orchestra Operei Naționale Române Iași, Corul de Copii al Municipiului Iași (dirijor Raluca Zaharia) și Corul Academic „Byzantion” (dirijor Adrian Sîrbu).

Vă așteptăm în templul artei!

❗️ Având în vedere că municipiul Iași a trecut în scenariul roșu, participarea la evenimentele organizate de instituțiile de spectacole este permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARSCoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și este asigurată purtarea măștii de protecție.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 31 octombrie 20:30.