L’ELISIR D’AMORE

Dragii noștri,

 

Duminică, 13 februarie 2022, începând cu ora 18:30, vă invităm la opera comică în două acte L’elisir d’amore scrisă de Gaetano Donizetti. Regia spectacolului poartă semnătura Andei Tăbăcaru, iar scenografia este realizată de Rodica Arghir.

Interpreatează soliștii, corul, baletul și orchestra Operei din Iași sub bagheta dirijorală a maestrului Vladimir Lungu.

Dirijor cor – Manuel Giugula

Coordonator coregrafic – Cristina Todi

 

🔰Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;
❗Desfășurea spectacolelor poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

 

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 13 februarie 20:30.

Distributie

Adina – Cristina Grigoraș

Nemorino – Andrei Fermeșanu

Belcore – Alexandru Constantin

Dulcamara – Daniel Mateianu

Gianetta – Angelica Solomon