LA BOHEME

Stimați spectatori,

Vă invităm miercuri, 29 septembrie 2021, începând cu ora 18:30, la  spectacolul La Bohème de Giacomo Puccini.  Opera lui Puccini este dedicată maestrului Corneliu Calistru la aniversarea vârstei de 80 de ani.  Profesor, director, dirijor de marcă, maestrul cu o activitate prodigioasă se va afla miercuri seară la pupitrul dirijoral.

Dirijor cor: Manuel Giugula

Dirijor cor copii: Raluca Zaharia

Coordonator coregrafic: Cristina Todi

Interpretează soliștii, orchestra, corul și baletul Operei Naționale Române Iași, alături de Corul de Copii al Municipiului Iași.

❗
Creșterea ratei de incidență cumulate la 14 zile la peste 3/1000 de locuitori atrage o serie de restricții în ceea ce privește derularea evenimentelor și acțiunilor culturale.
Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 29 septembrie 20:30.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 29 septembrie 20:30.

Distributie

Mimì – Cristina SIMIONESCU-FÂNTÂNĂ

Rodolfo – Cosmin MARCOVICI

Marcello – Adrian MĂRCAN

Schaunard – Andrei YVAN

Colline – Daniel Mateianu

Musetta – Manuela BARNA-IPATE

Monsieur Benoît / Alcindoro – George COJOCARIU

Parpignol – Adrian IONESCU

Sergentul – Victor ZAHARIA

Vameșul – Ovidiu MANOLACHE