La bohème – spectacol extraordinar – deschiderea Centenarului Giacomo Puccini

Ridicăm cortina anului 2024 cu o reprezentație de excepție a operei La bohème, spectacol extraordinar ce deschide seria de evenimente dedicate Centenarului Giacomo Puccini.

Spectacolul regizat de Nicky Wolcz va avea loc pe 9 ianuarie, în Sala Mare, cu începere de la ora 18:30 și va oferi publicului ieșean posibilitatea de a-l urmări pe tenorul Ștefan Pop, care va da viață personajului Rodolfo. 

Ștefan Pop este, la ora actuală, unul dintre cei mai apreciați tenori din lume. Solistul născut la Bistrița, laureat al Placido Domingo’s Operalia – The World Opera Competition, a fost aplaudat la scenă deschisă pe scene precum Opera Regală din Covent Garden Londra, Opera de Stat din Viena, Teatrul Bolșoi din Moscova, Arena din Verona sau Opera Bastille din Paris.

Interpretează soliștii, corul, corul de copii, baletul și orchestra Operei din Iași, conduși de bagheta maestrului Daniel Jinga.

*Din cauza indisponibilității vocale, soprana Martina Gresia, invitată să interpreteze rolul Mimì, va fi înlocuită de soprana Ana Maria Donose.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 9 ianuarie 20:30.

Distributie

Mimì – Ana Maria Donose 

Rodolfo – Ștefan Pop (invitat)

Marcello – Alexandru Constantin

Schaunard – Andrei Yvan

Colline – Teodor Busnea

Musetta – Manuela Barna-Ipate

Monsieur Benoît / Alcindoro – Ștefan Linu

Parpignol – Adrian Ionescu

Sergentul – Victor Zaharia

Vameșul – Ovidiu Manolache