LA BOHEME

Stimați spectatori,

Vă invităm duminică, 30 ianuarie, începând cu ora 18:30, la  a doua reprezentație a spectacolului La Bohème de Giacomo Puccini.  Regia spectacolului este semnată de Niky Wolcz (SUA), decorul este realizat de Helmut Stürmer (Germania), iar costumele sunt create de Lia Manțoc.

Interpretează soliștii invitați alături de soliștii, orchestra, corul, corul de copii și baletul Operei Naționale Române Iași.

Dirijor cor: Manuel Giugula

Dirijor cor copii: Raluca Zaharia

Coordonator coregrafic: Cristina Todi

 

🔰Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;
❗Desfășurea spectacolelor poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 30 ianuarie 20:30.

Distributie

Mimì – Ana Maria Donose

Rodolfo – Remus Alăzăroae (invitat)

Marcello – Șerban Vasile (invitat)

Schaunard – Andrei Yvan

Colline – Teodor Busnea

Musetta – Angelica Solomon

Monsieur Benoît / Alcindoro – Ștefan Linu

Parpignol – Adrian Ionescu

Sergentul – Victor Zaharia

Vameșul – Ovidiu Manolache