IMAGINE ALL THE PEOPLE | Un spectacol de Gigi Căciuleanu

Opera Națională Română Iași vă invită la spectacolul de teatru-dans Imagine all the people de Gigi Caciuleanusâmbătă, 25 septembrie 2021, începând cu ora 18:30. Evenimentul va avea loc în Sala „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași.

❗Accesul în sala de spectacole NU este condiționat de prezentarea dovezii unui test PCR negativ sau a vaccinării. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului conform prevederilor în vigoare.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 25 septembrie 20:30.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 25 septembrie 20:30.

Distributie

Monica Ailiesei, Viviana Olaru, Anca Andronache, Maria Cotorobai, Georgiana Dimitrescu, Pamela Tănasă-Gache, Anna van Haaren, Saki Kagawa, Honoka Nishimura, Letizia Rossetti, Vittoria Silluzio, Roxana Trandaf, Vlad Mărculescu, Dumitru Buzincu, Miguel Costa, Elvis Gache, Juan Cruz Luque, Dănuț Melenciuc, Ștefan Popa, Ilia Pieshyn, Alexandru Radu, Dragoș Sabaiduc, Răzvan Vieriu.

 

Descriere

Un collage muzical sub forma unui puzzle alcătuit din frânturi de fraze muzicale provenind din orizonturi cât se poate de diferite: de la John Lennon la Frédérique Chopin, de la muzica folk rusească la cea italiană, de la un moment de musical anglo-saxon la vocea Mariei Tănase; de la Janis Joplin la Piazzola sau de la un „canto flamenco” la un vals din Valparaiso. Un patchwork de ilustraţii sonore mergând de la cântul de amor al balenelor înregistrat în străfundurile oceanului până la cel al greierilor într-o noapte de vară, de la faimosul şlagăr francez “les feuilles mortes” la tot atât de faimoasa arie a lui Figaro din opera lui Rossini, de la un fel de „drâmbă” dintr-o insulă din Pacific la un concert pentru vioară de Bach, de la o solitară ghitară bretonă la Requiemul lui Mozart…

Toate acestea organizate într-un tot unitar în jurul ideii că oriunde am trăi sau am fi fost născuţi, noi, oamenii – locuitorii planetei Pământ, suntem fiinţe pe cât de unice, pe atât de universale.