GISELLE

Stimați spectatori,

Povestea emoționantă din baletul Giselle va prinde viață pe scena Operei Naționale Române din Iași, marți, 8 februarie 2022, de la ora 18:30, în interpretarea baletului și orchestrei Operei Naționale Române Iași, sub bagheta dirijorală a maestrului Bogdan Chiroșcă.
De un romantism copleșitor, atât din punct de vedere muzical, cât și coregrafic, baletul Giselle de Adolphe Adam impresionează de fiecare dată prin forța inspirațională a mesajului lucrării – iubirea care învinge moartea!
 Vă așteptăm cu drag!
🔰 Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;
❗Desfășurea spectacolelor poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 8 februarie 20:30.

Distributie

Giselle – Viviana Olaru

Albert – Vlad Mărculescu

Myrtha – Mariya Buzincu-Lozanova

Hans – Cătălin Ailiesei

Pas de deux peasant – Honoka Nishimura (debut), Mălin Galan (debut)

Mona, Zulma – Monica Ailiesei, Vittoria Silluzio (debut)

Prietenele act I –Maria Elisabeta Cotorobai, Rumi Nishiguchi, Eva Visconti, Anca Andronache, Vittoria Silluzio, Georgiana Dimitrescu. 

Wilfried – Bogdan Tuluc

Ducele – Elvis Gache (debut)

Bertha – Roua Spătărescu

Batilde – Monica Ailiesei