GALĂ DE BALET

Dragii noștri,

Baletul Operei Naționale Române din Iași vă dă întâlnire în Sala Mare de spectacole, sâmbătă, 2 octombrie 2021, începând cu ora 18:30.
Veți putea urmări momente coregrafice de excepție din balete renumite.

Vă așteptăm cu drag!

❗❗❗ Copiii cu vârsta sub 12 ani pot participa la evenimentele din cadrul instituțiilor de spectacole și concerte, conform noii Hotărâri de Guvern, aprobate în Ședința de Guvern, din data de 23 septembrie 2021, fără obligația prezentării rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatului negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 2 octombrie 20:30.

 ❗
Creșterea ratei de incidență cumulate la 14 zile la peste 3/1000 de locuitori atrage o serie de restricții în ceea ce privește derularea evenimentelor și acțiunilor culturale.
Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 2 octombrie 20:30.