Die Fledermaus (Liliacul)

Stimați spectatori,
În pragul Anului Nou sunteți invitați la opereta Die Fledermaus (Liliacul) de Johann Strauss-fiul, în regia Andei Tăbăcaru și coregrafia lui Bella Balogh .
Vor interpreta soliștii, corul, baletul și orchestra Operei din Iași, sub bagheta dirijorală a maestrului Bogdan Chiroșcă.
Dirijor Cor: Manuel Giugula
Coordonator coregrafic: Cristina Todi
🔰 Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;
❗ Desfășurea spectacolelor poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 28 decembrie 20:30.

Distributie

Rosalinde – Ana Maria Donose

Gabriel von Eisenstein – Cosmin Marcovici

Prinţul Orlovsky – Sorana Nastasiu

Adela – Cristina Grigoraș

Dr. Falke – Andrei Yvan

Frank – Ștefan Linu

Alfred – Andrei Fermeșanu

Ida – Angelica Solomon

Dr. Blind – Tudor Florența

Frosch – Alexandru Savin

Ivan – Victor Zaharia