D’ale Carnavalului | Coregrafia Ioan Tugearu

Stimați spectatori,
Marcarea anului comemorativ al dramaturgului român Ion Luca Caragiale a readus ineditul spectacol de teatru dans D’ale Carnavalului pe scena ieșeană.
Cu un libret impecabil realizat de Liana Tugearu, Ioan Tugearu readuce parfumul mahalalei bucureştene prin balerinii care se metamorfozează în actori cu o vioiciune spirituală ce rezonează unitar cu întregul concept artistic.
Clovni, dans ţigănesc, charleston, polka și cadril, se îmbină cu umorul rafinat de interpretarea soliștilor Cătălin Ailiesei (Nae), Roua Spătărescu (Mița), Monica Ailiesei (Didina), Ștefan Popa (Iordache), Alexandru Radu (Pampon), Bogdan Tuluc (Crăcănel), Dumitru Buzincu (Catindatul), Vlad Mărculescu (Bețivul), Viviana Olaru, Dragoș Sabaiduc, Adrian Ionescu (vioară) și a întregului corp de balet, care punctează magnific stările conflictuale și latura comico-dramatică a personajelor.
O contribuție deosebită pentru readucerea acestui savuros spectacol pe scena ieșeană în aparține Cristinei Todi, care, pe lângă meticuloasa coordonare coregrafică a balerinilor, s-a implicat și în pregătirea textului.
Vă așteptăm cu bucurie la acest spectacol sâmbătă, 16 iulie 2022, de la ora 18:30, pe scena Operei Naționale Române din Iași!
❗️Spectacolul are o pauză și durează două ore și jumătate.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 16 iulie 20:30.