Carmina Burana

Dragii noștri spectatori,
Sâmbătă, 1 august, de la ora 20:00, în Amfiteatrul Grădinii Botanice Iași, vom juca pentru prima dată în aer liber spectacolul Carmina Burana, de Carl Orff.
Celebra lucrare vocal simfonică va fi interpretată de soliștii, orchestra, corul și baletul Operei Naționale Române din Iași, sub bagheta maestrului Ciprian Teodorașcu.
Biletele reprezentației vor putea fi achiziționate de pe site-ul www.operaiasi.ro și de la Agenția Operei, situată în foaier, începând de miercuri, 29 iulie, ora 12.00.
Vă așteptăm alături de noi!

Cumpără bilete online

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 1 august 22:00.

Descriere

Condiții acces spectacol conform ORDINULUI nr. 2941 din 19 iunie 2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii:

 

➡ La intrare se va efectua un triaj observaţional şi nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată).

➡La intrare se va efectua termometrizarea spectatorilor/vizitatorilor.
- Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu

vor avea acces în locaţie.
- Nu se va permite accesul persoanelor care înregistrează

temperatura măsurată mai mare de 37,3°C. În cazul în care

temperatura înregistrată depăşeşte 37,3°C, se recomandă

repetarea măsurării temperaturii, după o perioadă de 2-5

minute de repaus. Persoanelor cu temperatura peste

37,3°C și după a doua măsurătoare nu li se va permite

accesul în locație.

➡ Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.

➡ Accesul în spaţiu se face cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m, atât prin respectarea marcajelor cât și a regulilor de distantare fizica

➡ Accesul se va realiza prin fluxuri de intrare/ieşire separate, unice pentru facilitarea menţinerii distanţei fizice.

➡ Accesul se face pe timpi cu până la o oră înainte pentru a evita aglomeraţia și respectând instrucțiunile organizatorului.

➡ Persoanele participante la eveniment îşi vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziţie la intrare.

➡ Vă rugam respectati pe toată perioada evenimentului regulile de distantare fizica

➡Toaletele precum si toate scaunele și mesele au fost dezinfectate cu substanţe biocide autorizate după şi/sau înaintea fiecărei proiecţii.

➡ Se interzice consumul de mâncare şi băutură în locaţie în afară de băutură în recipiente individuale, cu capac. Se interzice folosirea paielor de unică folosinţă.

Fiind un spațiu în aer liber, fără acoperiș, în caz de ploaie va funcționa următoarea regulă:
– dacă ploaia începe înaintea orei de începere, reprezentația se suspendă (fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii de bilete)
– dacă ploaia începe în timpul reprezentației, aceasta se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului.

Accesul copiilor cu vârsta mai mică de 7 ani nu este permis.