CARMEN

Stimați spectatori,
Vă invităm duminică, 16 ianuarie 2022, începând cu ora 18:30, la a doua reprezentație a spectacolului Carmen de Georges Bizet.
Interpretează soliștii, corul, corul de copii, baletul și orchestra Operei ieșene, sub bagheta dirijorului Traian Ichim.
Regie: Karel Drgáč (Viena)
Coregrafie: Carlos Vilán (Madrid)
Decor: Octavian Neculai
Costume: Josef Jelínek (Praga)
Dirijor cor: Manuel Giugula
Dirijor cor de copii: Raluca Zaharia
🔰Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;
❗Desfășurea spectacolelor poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Cumpără bilete online

La prețul biletelor sa va adăuga taxa de procesare comanda.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 16 ianuarie 20:30.

Distributie

Carmen – Florentina-Irina Onică

Don José – Cosmin Marcovici

Micaëla – Cristina Simionescu-Fântână

Escamillo – Șerban Vasile (invitat)

Zuniga – Ivan Dikusar

Morales – Cezar Octavian Ionescu

Frasquita – Angelica Solomon

Mercedes – Sorana Nastasiu

Dancairo – Gabriel Doru

Remendado – Alexandru Savin