Spectacolele lunii februarie

'.$title.'

Spectacolele lunii februarie au fost stabilite!

Baletul pentru copii Zâna păpușilor de Josef Bayer poate fi revăzut sâmbătă, 3 februarie, de la ora 11:00, în Sala “Radu Beligan” a Ateneului Național Iași.

Pe 14 februarie descoperim împreună ce puteri miraculoase poate ascunde o doză responsabilă din Elixirul dragostei de Gaetano Donizetti.

Drama îndrăgostiților nemuritori, Romeo și Julieta, va fi povestită de Baletul nostru prin metafore dansante în reprezentațiile din 17 și 18 februarie.

Opera Il trovatore de Giuseppe Verdi revine pe scena lirică ieșeană în dublă reprezentație. Vă invităm pe 24 și 25 februarie la un spectacol contrastant, pigmentat cu dueluri, neîmpliniri și răzbunări.

Miercuri, 28 februarie, începând cu ora 18:30, celebra soprană Elena Moșuc va susține un recital extraordinar în Sala Mare.

Născut pe 29 februarie 1792, compozitorul Gioachino Rossini va fi celebrat la Iași printr-o gală de excepție. Vă invităm în ultima zi a lunii februarie la o seară lirică rossiniană cu un program special.

Biletele pentru evenimentele artistice ale lunii viitoare pot fi achiziționate începând de luni, 15 ianuarie, ora 12:00, de pe operaiasi.ro și de la Agenția noastră, situată în foaier.

Vă așteptăm cu drag!