În perioada 21-27 noiembrie, în orașele București, Cluj, Timișoara, Iași și Constanța se desfășoară proiectul Săptămâna Artelor Spectacolului Muzical. Cu această ocazie la Iași, mâine 24 noiembrie, de la ora 13.00, în Sala „Dimitrie Tăbăcaru”, va avea loc conferința cu tema Artele spectacolului muzical, încotro? la care vor participa:

Raluca Turcan, Președintele Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în Masă din Camera Deputaților

Luana Ungureanu, Manager Proiect Săptămâna Artelor Spectacolului Muzical

Beatrice Rancea, Manager O.N.R.I.

Dirijorul Cristian Oroșanu (Filarmonica Brașov)

Dirijorul Gabriel Bebeșelea

Soliștii Operei Naționale Române din Iași

După conferință, evenimentul Săptămâna Artelor Spectacolului Muzical la Iași va continua cu spectacolul Samson și Dalila, care va avea loc de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Studenților.

Săptămâna Artelor Spectacolului Muzical este un eveniment organizat de Revista VIP și Fundația Amfiteatru sub patronajul Ministerului Culturii și Patrimoniului Național. Proiectul este realizat în premieră în România și are drept scop promovarea reprezentațiilor de operă, operetă, musical și balet. Astfel, se urmărește implicarea instituțiilor de spectacol muzical din România în realizarea unui program comun de evenimente pentru perioada 21 – 27 noiembrie 2011, în fiecare zi din această săptămână desfășurându-se diverse manifestări în cele cinci orașe cuprinse în proiect: București, Cluj, Timișoara, Iași și Constanța.

Mai multe despre proiect și programul Săptămânii Artelor Spectacolului Muzical: aici.

 

Vă așteptăm!