[doptg id=”34″]

Opera Națională Română Iași anunță duminică, 18 decembrie, de la ora 18.30, la Ateneul Tătărași, concertul de Colinde românești și internaționale. Vor interpreta soliștii: Cristina Simionescu Sandu, Laura Magdalena Scripcaru, Elena Roșca, George Cojocariu și corul de copii Juniorii Operei, alături de ansamblul de percuție Alternances Junior format din elevi ai Colegiului Național de Artă “Octav Băncilă”.

Corul de copii al Operei a fost înființat anul acesta sub atenta îndrumare a dirijorului Raluca Toma, evoluând cu succes în spectacolul Tosca sau în concertul Musicaluri celebre. În seara rezervată colindelor, juniorii vor fi acompaniați la pian de Traian Hudumeac.

Pentru că biletele la acest spectacol s-au epuizat, o altă reprezentație a fost programată miercuri, 21 decembrie, de la ora 18.30, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” Iași.

De asemenea, luni, 19 decembrie, Juniorii Operei vor susține un concert de colinde în aer liber, de la ora 17.00, în fața cubului de pe B-dul Ștefan cel Mare (lângă Agenția Operei). Eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Iași.